Waarom is het Run Reflective hardloopvest een all in one oplossing?

De kans is erg groot dat je ooit al eens iemand hebt zien lopen in het Run Reflective hardloopvest. Sinds een aantal maanden kiezen steeds meer mensen namelijk voor dit alternatief voor de hardloop armband. Dit komt voornamelijk doordat het running vest van Run Reflective comfortabeler is. Daarnaast zijn er nog een aantal andere redenen.


Comfort van het Run Reflective hardloopvest

Wanneer je het Run Reflective hardloopvest ziet is de kans groot dat je jezelf afvraagt of dit vest wel comfortabel is. Gelukkig is het vest ontwikkeld door hardlopers, en hierdoor ook uitvoerig getest. Tijdens het testen is er gekeken naar allerlei verschillende aspecten van het vest. Eén van de belangrijkste aspecten was het gewicht en de breathability.


Weinig gewicht en ademend

Doordat we tijdens de ontwikkeling erg veel aandacht gegeven hebben aan het gewicht van het vest, is het vest ontzettend licht. Het vest weegt namelijk maar 200 gram. Hierdoor heb je als hardloper niet door dat je een hardloopvest draagt. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het vest ademd. Hierdoor kun je het vest ook aan tijdens warme zomerdagen. Houdt er natuurlijk wel rekening mee dat je tijdens de warme zomer dagen voldoende rust neemt tussen het hardlopen door. Hierdoor voorkom je oververhitting. 


De reviews

Sinds een aantal maanden is het hardloop harnas te verkrijgen bij Run Reflective en Bol.com. De reviews die je kunt lezen op de website zijn ontzettend positief. Dit heeft voor een groot deel te maken met de voordelen van het vest. Doordat het vest zoveel voordelen heeft en daarnaast ook nog eens erg comfortabel is, zijn de reviews erg positief.Veiligheid dankzij het Run Reflective hardloopvest

Dankzij het Run Reflective hardloopharnas ben je beter zichtbaar op de openbare weg. Dit is ontzettend belangrijk omdat er te veel ongelukken gebeuren op de openbare weg. Helaas is de kans erg groot dat je ooit wel eens in een gevaarlijke situatie bent gekomen tijdens het hardlopen. Dit kan bijvoorbeeld gebeurt zijn doordat je op de openbare weg liep. 


Reflectie 

De naam van het merk geeft het natuurlijk al aan, Run Reflective zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent op de openbare weg. Dit komt doordat het vest reflecteert. Er zijn twee verschillende varianten. Wanneer je ervoor kiest om ook led lampjes te bestellen, dan is het wellicht verstandig om voor de zwarte variant te kiezen. Wil je daarentegen geen LED lichtjes bestellen? Dan is het verstandiger om voor de volledig reflecterende variant te kiezen.


Het meenemen van de telefoon

Naast dat het hardloop harnas ervoor zorgt dat het mogelijk is om zichtbaar te zijn en hierdoor veiliger te sporten, kun je je mobiele telefoon ook nog eens meenemen. Anno 2022 is de smartphone bijna onmisbaar geworden. Het is immers prettig om veel bereikbaar te zijn. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je dankzij je mobiele telefoon je route kunt tracken en je training kunt verbeteren. 


Welke telefoons passen in het harnas?

Ben je van plan om een Run Reflective hardloopvest aan te gaan schaffen? Dan hoef je je gelukkig geen zorgen te maken of jouw mobiele telefoon in het hardloopvest past. 99,9% van alle mobiele telefoons passen in de telefoonhouder. Daarnaast kun je de mobiele telefoons ook nog eens bedienen in de telefoonhouder. Ideaal als je een nieuwe afspeellijst op wilt zetten bijvoorbeeld.