Het Run Reflective hardloopvest, dit zijn de meestgestelde vragen!

De kans is erg groot dat je ooit al eens iemand hebt zien lopen met het Run Reflective hardloopvest. Sinds een aantal maanden kiezen steeds meer mensen voor deze hardloop innovatie. Op dit moment zijn er ontzettend veel positieve reviews terug gekomen van het hesje. Toch zijn er nog een aantal vragen die vaak terug komen. 

 

Hoe kan het dat de vragen ontstaan?

Het Run Reflective hardloopvest roept voor veel mensen meerdere vragen op. Geldt dit ook voor jou? Dan hoef je jezelf hier natuurlijk absoluut niet voor te schamen. Doordat het hardloophesje relatief nieuw is in Nederland, is de kans groot dat je het hesje nog nooit hebt aangepast. Hierdoor kunnen verschillende soorten vragen ontstaan, zoals: Welke maat van het hardloopvest past het best bij mij?

 

Welke maat van het Run Reflective hardloopvest past het best bij mij?

Op dit moment is er maar één maat van het Run Reflective hardloopvest. Dit komt doordat het vest een verstelbare tailleband heeft. Dankzij de verstelbare tailleband is het voor iedereen mogelijk om het vest aan te doen. Naast dat het vest voor iedereen geschikt is, is het ook nog eens zo dat het hardloopvest uitrekt tijdens het gebruiken. Zit het vest in het begin een klein beetje strak? Dan zal het vest na 2 a 3 keer lopen iets losser gaan zitten.

 

Is het hesje helemaal reflecterend?

Er zijn op dit moment twee verschillende soorten van het Run Reflective hardloopvest. Ben je op dit moment op zoek naar een manier om je mobiele telefoon op te kunnen bergen tijdens het hardlopen, maar ren je eigenlijk nooit in het donker? Dan is het verstandig om voor het semi relfecterende hardloopvest te gaan. 

 

Train je ook vaak in het donker, bijvoorbeeld ‘s ochtends of ‘s avonds? Dan is het verstandig om voor het volledig reflecterende hardloopvest te gaan. Hierdoor ben je extra goed zichtbaar op de openbare weg.

 

Hoelang is de batterijduur van de Run Reflective Leds?

De kans is erg groot dat je ooit al eens iemand hebt zien lopen met een hardloophesje met verlichting. Echter het nadeel van de meeste hesjes is dat deze absoluut niet duurzaam zijn en een korte levensduur hebben. Gelukkig heeft Run Reflective de oplossing bedacht. Sinds een aantal weken is het namelijk ook mogelijk om de Duurzame Leds te bestellen bij je reflecterende hardloopvest. De Led lampjes hebben een batterijduur tot wel 10 uur. Is het Run Reflective hardloopvest ademend?

In de zomer is het verliezen van warmte tijdens het hardlopen essentieel. Het lichaam zorgt ervoor dat het lichaam niet te warm wordt via het zweet. Hier is tijdens de ontwikkeling van het Run Reflective hardloopvest zeker rekening mee gehouden. Het hesje is namelijk ademend en daarnaast ook nog eens erg licht. Hierdoor voorkom je dat je onnodig warmte vasthoudt tijdens het hardlopen in de zomer.