Hoe gebruik je een reflecterend hardloopvest?

Heb je ooit al eens een reflecterend hardloopvest voorbij zien komen, bijvoorbeeld op social media of op straat? Dan is de kans erg groot dat je jezelf afvraagt waar deze hardloopvesten vandaan komen. Sinds een aantal maanden kiezen steeds meer mensen voor de hardloopvesten van Run Reflective. Echter, hoe gebruik je een hardloopvest nou eigenlijk en waarvoor wordt een hardloopvest doorgaans gebruikt?


Waarvoor wordt het run reflective hardloopvest gebruikt?

Tegenwoordig schaffen steeds meer mensen een run reflective hardloopvest aan. Dit heeft vooral te maken met de verschillende voordelen van het hardloopvest. Helaas gebeuren er veel ongevallen in het verkeer. Hierdoor wilt iedereen nog beter zichtbaar zijn om de kans op ongevallen te verkleinen. Een reflecterend hardloopvest kan je hier zeker bij helpen. Op dit moment zijn er dan ook mensen die ervoor kiezen om het reflecterende hardloopvest te dragen tijdens het fietsen.


Een reflecterend vest tijdens het hardlopen

Naast dat steeds meer mensen ervoor kiezen om de reflecterende vesten te dragen tijdens het fietsen, is het hardloopvest natuurlijk ontworpen om te gebruiken tijdens het hardlopen. Zoals de naam al doet vermoeden natuurlijk. Dankzij het hesje ben je beter zichtbaar op de openbare weg. Voor veel sporters is dit ontzettend belangrijk.


Hoe wordt het hesje gebruikt?

Wanneer je op straat iemand tegenkomt met het hesje, vraag je jezelf vast af, hoe wordt het hesje gebruikt. Je kunt het vest over je hoofd aantrekken. Het is echter niet aan te raden om het hesje onder je shirt aan te trekken, maar het is verstandiger om het hesje boven je kleding te dragen. 

Reflecterend hardloopvest

 

De vakjes van het reflecterende hardloop harnas

Het hardloop harnas is oorspronkelijk ontwikkeld om je mobiele telefoon en andere essentials mee te kunnen nemen tijdens het sporten. Sinds een aantal jaar is het gebruik van een mobiele telefoon onvermijdelijk. Iedereen wilt immers altijd bereikbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om je mobiele telefoon mee te nemen tijdens jouw trainingen. 


Het bedienen van de mobiele telefoon tijdens trainingen

Je kunt je mobiele telefoon dus meenemen, maar daarnaast is het ook mogelijk om je mobiele telefoon te bedienen. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een ander liedje op Spotify op te zetten tijdens je training. Dankzij de doorzichtige afsluiting, werkt je touchscreen nog gewoon en kun je je toestel dus gewoon bedienen. Wil je nog beter zichtbaar zijn?

Voor sommige sporters is het reflecterende vest niet genoeg. Geldt dit ook voor jou en wil je nog beter zichtbaar zijn? Dan zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om de reflective LEDs aan te schaffen. Het voordeel van deze Led Lights is dat je al zichtbaar zonder dat er licht in de omgeving is.