Waarom wordt zichtbaarheid tijdens het hardlopen nog steeds onderschat in 2022?

Run Reflective wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk hardlopers zichtbaar zijn tijdens hun trainingsronde. Helaas zijn er op dit moment ontzettend veel hardlopers die niet goed genoeg zichtbaar zijn tijdens het hardlopen. Dit zorgt voor veel gevaarlijke situaties in het verkeer. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om jouw hardloopronde zo veilig mogelijk te maken.


Het beste tijdstip voor jouw hardloop training

Allereerst is het natuurlijk verstandig om goed te kijken op welk tijdstip je het best kunt beginnen met jouw hardloop training. Er zijn namelijk ontzettend drukke momenten op de dag. Daarnaast is het overdag altijd licht en dit zorgt automatisch voor een veiligere omgeving. 

Run Reflective Lights

 

Wanneer je van plan bent om in het donker hard te gaan lopen, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat automobilisten jou vaak niet zien. Zorg er dus voor dat je zo min mogelijk op de openbare weg rent. Het is natuurlijk wel zo dat asfalt prettiger is tijdens het hardlopen dan trottoirtegels, stippel jouw route dus van te voren uit en kijk goed of je over een geasfalteerd fietspad kunt lopen. Dit kun je bijvoorbeeld doen via Google.Een Run Reflective hardloopvest

Wil je toch in het donker hard gaan lopen, bijvoorbeeld doordat je overdag aan het werk bent of andere verplichtingen hebt? Houdt er dan rekening mee dat je zoveel mogelijk zichtbaar moet zijn voor andere weggebruikers. Allereerst is het verstandig om een reflecterend hardloopvest aan te doen tijdens jouw training. Hierdoor zijn automobilisten je van honderden meters aankomen.Run Reflective led verlichting

Naast dat het van belang is om een Run Reflective hardloopvest te dragen tijdens jouw training, is het ook verstandig om Led verlichting te dragen. Dankzij de Led Verlichting van Run Reflective ben je namelijk zichtbaar tot een afstand van maarliefst 800 meter. Daarnaast is het voordeel van deze LEDs dat je deze gemakkelijk kunt bevestigen op jouw Runningvest. Wat is de batterijduur van de Run Reflective led lights?

De kans is erg groot dat je ooit al eens iemand hebt gezien met de Run Reflective Led lights. Sinds een aantal maanden zijn er namelijk steeds meer mensen die ervoor kiezen om veilig over straat te gaan dankzij de led verlichting.