Welke van de 2 Run Reflective hardloophesjes past het best bij mij?

De kans is erg groot dat je ooit al eens iemand hebt gezien met een Run Reflective hardloophesje. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen voor hardloop accessoires om hun prestaties te verbeteren. Echter, op dit moment zit er een ontzettend groot verschil in de verschillende accessoires, welke past het best bij jou?


Gezondheid anno 2022

Gezondheid is anno 2022 belangrijker dan ooit. Sinds een aantal jaar zijn steeds meer mensen bezig met hun gezondheid. Dit heeft vooral te maken met de gebeurtenissen in maart 2020. Hierdoor zijn steeds meer mensen gaan letten op hun voeding en andere gewoontes. Daarnaast zijn steeds meer mensen hard gaan lopen. 

Run Reflective blog

De verschillende accessoires van dit moment

Doordat steeds meer mensen zijn gaan sporten, en vooral hard zijn gaan lopen, komen er ook steeds meer verschillende soorten hardloop accessoires op de markt. Het Run Reflective hardloophesje is er hier één van. Daarnaast zijn er nog ontzettend veel andere accessoires, bijvoorbeeld om beter zichtbaar te zijn of om een mobiele telefoon mee te kunnen nemen tijdens het hardlopen.


Een mobiele telefoon meenemen tijdens het hardlopen

Een smartphone is voor veel mensen belangrijker dan ooit. Op dit moment kun je namelijk alles doen op je smartphone, bijvoorbeeld betalingen. Daarnaast vindt iedereen het erg belangrijk om zoveel mogelijk bereikbaar te zijn voor de rest van de wereld. Hierdoor vinden ook steeds meer mensen het prettig om een mobiele telefoon mee te nemen tijdens het hardlopen. Helaas is het niet altijd even prettig om een mobiele telefoon mee te nemen in je hand of in een hardloop armband.


De hardloop armband

Tot voor kort was de hardloop armband één van de populairste hardloopaccessoires. Echter, sinds een aantal maanden kiezen steeds meer mensen voor het Run Reflective hardloophesje. Dit komt doordat een hardloop armband niet echt comfortabel is. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je je mobiele telefoon niet kunt bedienen in een hardloop armband voor je mobiele telefoon. Wanneer je kiest voor de telefoonhouder van Run Reflective is dit wel mogelijk. In deze mobiele telefoonhouder passen alle mobiele telefoons.  


Veiligheid op de openbare weg

De meeste hardlopers zijn het er wel over eens dat het het prettigst is om op het asfalt te rennen. Helaas is dit niet altijd de veiligste plaats op de weg om hard te lopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal dingen die je kunt doen om deze gevaarlijke situatie te voorkomen. Zo is het mogelijk om voorafgaand aan je hardloopronde de route uit te stippelen via Google.  
Een veiligheidshesje

Naast dat je ervoor kunt kiezen om voorafgaand aan je hardloopronde een route uit te stippelen via Google, kan het ook verstandig zijn om een reflecterend veiligheidshesje aan te doen. Hierdoor zullen de andere weggebruikers jou eerder zien. Ook is het aan te raden om verlicht hard te lopen. Hierdoor ben je extra goed zichtbaar en is het zelfs mogelijk om de weg voor je te verlichten zodat je niet struikelt. Alles in 1

Wil je goed zichtbaar zijn, en daarnaast ook je mobiele telefoon meenemen tijdens het hardlopen? Dan is het verstandig om eens te kijken naar het reflecterende Run Reflective hardloophesje. Dit is namelijk een all in one oplossing om je mobiele telefoon mee te nemen en ook nog eens goed zichtbaar te zijn op de openbare weg.Welk Run Reflective hardloophesje past het best bij mij?

De kans is groot dat je ooit al eens iemand hebt zien lopen met een Run Reflective hardloopvest, maar dat het nog niet echt op is gevallen. Op dit moment zijn er twee verschillende varianten. Er is een volledig reflecterende variant, maar daarnaast is er ook een semi reflecterende variant.


De volledig reflecterende variant

Wanneer je ervoor kiest om geen lichtjes op je hardloopvest te bevestigen, is het verstandig om te kiezen voor een volledig reflecterende variant. Kies je er daarentegen wel voor om lichtjes op het hesje te bevestigen? Dan kun je ook kiezen voor de semi- reflecterende variant.