Wat zijn de voordelen van een RUN REFLECTIVE hardloop vest?

Sinds een aantal maanden kiezen steeds meer mensen voor het REFLECTIVE hardloop vest, maar waarom is dit eigenlijk? Daarnaast vragen erg veel mensen zich af wat het grootste voordeel is van het REFLECTIVE hardloop vest.


Zichtbaar zijn op de openbare weg

Op dit moment kiezen steeds meer mensen voor het REFLECTIVE hardloop vest. Dit heeft een aantal verschillende redenen. Allereerst zorgt het vest ervoor dat je goed zichtbaar bent op straat. Ondanks dat hardlopen veel mentale en fysieke voordelen heeft, kan het gevaarlijke situaties opleveren. Zeker in het donker is het van belang om als hardloper goed zichtbaar te zijn.

Helaas is het niet altijd prettig om over het voetpad te lopen, het asfalt rent immers veel fijner.. Echter, je bent vaak niet de enige die gebruik maakt van de openbare weg. Het is dus van belang om goed zichtbaar te zijn, bijvoorbeeld met het hesje en de extra led lampjes.

 


Opbergen mobiele telefoon in het REFLECTIVE hardloop vest

Tegenwoordig kan niemand meer zonder zijn of haar mobiele telefoon. Het is natuurlijk ook prettig om zo veel mogelijk bereikbaar te zijn. Daarnaast is het wel zo leuk om je hardloopronde op te nemen, bijvoorbeeld via STRAVA.

Helaas kan het vervelend zijn om tijdens het hardlopen een mobiele telefoon in je broekzak te dragen. Gelukkig kun je ervoor kiezen om het harnas van REFLECTIVE aan te doen. Hierdoor draag je je telefoon bij je zonder enige irritatie. Meenemen van sleutels

Naast een mobiele telefoon, is het natuurlijk ook prettig om sleutels mee te nemen. Na het hardlopen wil je natuurlijk wel weer je woning in kunnen. Gelukkig is het ook mogelijk om sleutels mee te brengen in het hardloop vest van REFLECTIVE zonder dat je de sleutels in je hand moet dragen of dat het irritatie oplevert. Meebrengen van energie gel 

Voor de ervaren runner is het ook prettig om energie gels mee te nemen voor op de langere afstanden. Vanaf 15 km is het verstandig om tussendoor een voeding tot je te nemen. De energie gel zorgt ervoor dat je je energievoorraden tijdig bij kan vullen.

Kortom, het RUN REFLECTIVE hardloopvest voorkomt irritatie en zorgt ervoor dat je consistent hard blijft lopen.