Wat is het beste alternatief voor de hardloopriem telefoonhouder in 2022?

Als je een fanatieke hardloper bent, is de kans groot dat je ooit al eens een hardloopriem telefoonhouder geprobeerd hebt. Voor veel hardlopers is deze telefoonhouder niet ideaal. Geldt dit ook voor jou en ben je op zoek naar een alternatief voor de hardloopriem telefoonhouder in 2022? Dan zijn er een aantal verschillende mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een hardloop armband aan te schaffen, maar daarnaast is het ook mogelijk om voor een geheel hardloopvest te kiezen.


Waarom een alternatief voor de hardloopriem telefoonhouder?

Heb je al eens een ronde gelopen met een hardloopriem telefoonhouder, maar vind je dit niet echt comfortabel? Dan hoef je jezelf hier natuurlijk niet voor te schamen, je bent absoluut niet de enige. Op dit moment zijn er ontzettend veel mensen die graag een alternatief voor dit hardloopaccessoire willen. Dit heeft vooral te maken met het afzakken of knellen van de riem. Daarnaast is het ook niet echt comfortabel om een sleutelbos mee te nemen in de riem.


Welke alternatieven zijn er op dit moment?

Op dit moment zijn er een aantal alternatieven, zoals de hardloop telefoonhouder armband. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen voor dit alternatief. Dit heeft vooral te maken met het belang van de mobiele telefoon. Het dragen van de mobiele telefoon tijdens een hardloopronde van langer dan 30 minuten is verre van comfortabel. Echter, veel hardlopers vinden de hardloop armband ook niet heel erg prettig.

Alternatief hardloopriem telefoonhouder

Dit heeft vooral te maken met het afknellen van de armband. Gelukkig is er nog een ander alternatief. Tegenwoordig kiezen steeds meer hardlopers voor een hardloopvest met een telefoonhouder. Volgens de experts is dit dan ook het beste alternatief. 


Het beste alternatief voor de hardloopriem telefoonhouder

Het hardlopen op zichzelf is natuurlijk al zwaar genoeg, je wilt jezelf niet druk hoeven te maken om het afknellen of het afzakken van een mobiele telefoonhouder. Dit is dan ook de reden dat Run Reflective een hardloopvest heeft ontwikkeld. Volgens veel hardlopers is dit dan ook het beste alternatief.


De voordelen van een hardloopvest

Een hardloopvest heeft een aantal voordelen. Allereerst is het natuurlijk mogelijk om je mobiele telefoon comfortabel mee te dragen tijdens de trainingsronde. Daarnaast is het ook mogelijk om je mobiele telefoon te bedienen tijdens je trainingsronde, bijvoorbeeld om een een ander liedje op Spotify op te zetten of om je route te bekijken. Bovendien is het ook mogelijk om al je essentials mee te nemen, zoals je sleutelbos en energiegels.


Goed zichtbaar op de openbare weg met een hardloopvest

Naast dat het mogelijk is om al je essentials comfortabel mee te nemen, ben je ook nog eens goed zichtbaar op de openbare weg. Helaas onderschatten veel hardlopers het belang van goede zichtbaarheid. Toch levert dit veel gevaarlijke situaties op in het verkeer. Als hardloper is het dus van belang om zichtbaar te zijn. Daarnaast is het ook verstandig om zoveel mogelijk op het fiets- en voetpad te lopen.