Waarom heeft Run Reflective 2 verschillende varianten van het reflecterende hardloopvest ontwikkeld?

De kans bestaat dat je recent al eens iemand hebt gezien met een Run Reflective reflecterend hardloopvest. Sinds een aantal maanden kiezen steeds meer mensen voor dit reflecterende hardloopvest. Dit heeft voor een groot deel te maken met de bewustwording van veel hardlopers. Zichtbaarheid is ontzettend belangrijk. Helaas zijn veel hardlopers zich er niet helemaal van bewust dat zij niet altijd gezien worden tijdens hun hardloopronde. 


Waarom wordt zichtbaarheid onderschat?

Ben je een hardloper en onderschat je het belang van goede zichtbaarheid tijdens jouw ronde? Dan ben je zeker niet de enige en je hoeft jezelf er natuurlijk ook niet voor te schamen. Helaas komen veel hardlopers er pas achter als ze zelf een keer een niet- reflecterende hardloper tegen komen als ze zelf met de auto onderweg zijn. Veel hardlopers onderschatten het belang van een goede zichtbaarheid voornamelijk doordat ze simpelweg onwetend zijn.


Onwetendheid is geen schande

Een groot deel van de hardlopers is dus niet helemaal bewust van het belang van goede zichtbaarheid. Echter, hardlopers zijn natuurlijk niet de enige. Zeker tijdens de zomermaanden zijn veel wielrenners zich ook niet helemaal bewust van het belang van goede zichtbaarheid. Dit is dan ook één van de redenen dat Run Reflective het hardloophesje ontwikkeld heeft. 


De ontwikkeling van een Run Reflective hesje

Het idee van het Run Reflective hesje is ontstaan tijdens de voorbereiding op een triathlon. Een triathlon bestaat uit drie verschillende sporten, namelijk zwemmen, fietsen en hardlopen. Voor het fietsen en hardlopen is een goede zichtbaarheid wel zo prettig voor de veiligheid. Daarnaast is het ook prettig om een mobiele telefoon mee te kunnen nemen tijdens het trainen. 


De twee varianten van het Run Reflective hardloophesje

Op dit moment zijn er twee verschillende varianten van het Run Reflective hardloophesje. Er is een volledig reflecterende variant, maar daarnaast is er ook een semi reflecterende variant. Beiden hesjes zorgen voor een betere zichtbaarheid op de openbare weg.


Welke items kun je meenemen in het hardloopvest van Run Reflective?

Naast dat je goed zichtbaar bent met de hardloophesjes, kun je je mobiele telefoon en andere essentials meenemen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om sleutels en energie gelletjes mee te nemen tijdens een hardloopronde. Hierdoor voorkom je dat je sleutelbos als nog tijdens iedere stap op en neer gaat in je broek- of vestzak.


Wat kun je nog meer doen voor goede zichtbaarheid?

Wil je echt goed zichtbaar zijn tijdens het hardlopen? Dan kun je ervoor kiezen om LED verlichting aan te schaffen. LEDs zorgen ervoor dat je zichtbaar bent tot een afstand van wel 800 meter. Hierdoor wordt het hardlopen een heel stuk veiliger. De LED verlichting van Run Reflective is duurzaam en oplaadbaar en heeft een levensduur tot wel 10 uur.