Kan ik het Run Reflective hardloophesje onder mijn t-shirt dragen?

Ben je van plan om een Run Reflective hardloophesje aan te schaffen? Dan is het wel verstandig om te kijken welke variant er het best bij jou past. Daarnaast zijn er nog een aantal andere dingen waar je op moet letten voordat het vest aanschaft. Het Run Reflective hardloophesje

Sinds een aantal maanden kiezen steeds meer mensen voor het Run Reflective hardloophesje. De kans is groot dat je ooit al eens van dit item hebt gehoord of dat je er al eens iemand mee hebt zien lopen. Tegenwoordig zijn er namelijk steeds meer hardlopers met dit opvallende hardloopvest. Dit komt voornamelijk doordat het vest velen voordelen met zich mee brengt.


Goed zichtbaar in het donker

Allereerst ben je goed zichtbaar in het donker als je het hardloopvest aanschaft. Dit heeft vooral te maken met de reflecterende logo’s van het vest. Daarnaast is er ook een variant die volledig reflective is. Deze variant wordt voornamelijk gekocht door hardlopers die liever geen verlichting dragen tijdens het hardlopen.

Run Reflective hardloopvest zwart

Led verlichting

Naast dat je ervoor kunt kiezen om een volledig reflecterende variant te kiezen, is het ook nog mogelijk om led verlichting aan te schaffen. Er zijn LED lights ontworpen voor het Run Reflective hardloopvest. De lichtjes hebben een batterijduur van maarliefst 10 uur. Bovendien zijn de LEDs in 4 verschillende standen in te stellen. Knipperend wit, knipperend rood, vast rood en vast wit. 


Een hesje onder een shirt

Veel hardlopers vinden het leuk om opvallende shirts te dragen tijdens het trainen. Geldt dit ook voor jou? Dan zou je er eventueel voor kunnen kiezen om het hardloopvest onder je t-shirt te dragen. Dit is echter niet aan te raden. Hierdoor kun je je mobiele telefoon namelijk niet meer bedienen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je minder goed zichtbaar bent.


Zichtbaarheid wordt onderschat

Helaas wordt zichtbaarheid door veel hardlopers er onderschat. Dit heeft voor een groot deel te maken met dat hardlopers vooral denken dat ze op het voetpad lopen. Echter, dit is niet altijd zo. Veel hardlopers vinden het namelijk ook prettig om vooral op het asfalt te lopen. 


Geldt dit ook voor jou? Dan is het verstandig om je route vooraf via Google uit te stippelen. Hierdoor kun je de route kiezen met de meeste kilometers op het fietspad, wel zo veilig.