Is het Run Reflective hardloopvest niet te warm?

De kans bestaat dat je ooit al eens iemand hebt gezien in een Run Reflective hardloopvest. Heb je het vest daarentegen nog nooit gezien? Dan hoef je jezelf hier natuurlijk niet voor te schamen, je bent immers niet de enige. Het is dan ook een zogeheten niche product. Het is voornamelijk bekend onder hardlopers. 


De telefoonhouder 

Het Run Reflective hardloopvest is eigenlijk een soort harnas waar je je mobiele telefoon in kunt doen. Hierdoor hoef je je mobiele telefoon niet meer in je hand te houden tijdens het hardlopen. Daarnaast is het voordeel dat je de sleutels ook niet meer in je broekzak hoef te doen. Dit voorkomt dus dat je sleutels in je broekzak stuiteren. Voor veel hardlopers is dit immers een grote ergernis.


Vervanger voor een reflecterend hesje

Naast dat je je mobiele telefoon in het hardloopvest op kunt bergen, is het grote voordeel dat je ook geen ander reflecterend hesje aan hoeft te doen. Als je gaat hardloper wil je natuurlijk goed zichtbaar zijn voor het overige verkeer. 


Helaas zijn veel verschillende hesjes niet goed voor het milieu en totaal niet duurzaam. Daarnaast plakken de hesjes in de meeste gevallen ook nog eens. Dit is niet het geval bij het hardloopvest van Run Reflective.

Ademend materiaal

Doordat het vest is ontworpen voor hardlopers- door hardlopers, is het vest uitvoerig getest. Hierdoor is er ook rekening gehouden met het gewicht van het materiaal. Er is gekozen voor licht materiaal om te voorkomen dat het hardloopvest vervelend zit. Door het lichte materiaal heb je niet door dat je het Run Reflective hardloopvest aan hebt. 


Daarnaast is het ook nog eens zo dat het vest van ademend materiaal is gemaakt. Hierdoor zal het je het niet warm krijgen in het vest. Dit is natuurlijk ideaal voor de zomerse dagen, zeker op grote afstanden. 


Aangeraden door velen

Het Run Reflective hardloopvest wordt steeds populairder en door steeds meer mensen aangeraden. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor het vest. Ben jij ook een hardloper? Dan is de kans groot dat dit vest iets voor jou is. Je zou bijvoorbeeld eens op Trustpilot kunnen kijken om de reviews te lezen.  


Twee verschillende varianten

Op dit moment zijn er twee verschillende soorten van het Run Reflective vest. Je kunt kiezen voor de volledig reflecterende variant, maar daarnaast is het ook nog mogelijk om voor de semi reflecterende variant te kiezen. Ben je van plan om ook LED lights te bestellen? Dan maakt de beslissing niet echt uit. Wanneer je dit echter niet gaat doen, is het verstandig om voor de volledig reflecterende variant te kiezen.