Het Run Reflective reflecterende hardloopvesten, welke van de 2 kies jij?

Op dit moment is het Run Reflective reflecterend hardloopvest er om veilig hard te kunnen lopen op de openbare weg. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om hard te gaan lopen met een mobiele telefoon. Logisch, iedereen wil natuurlijk bereikbaar zijn tijden het trainen. Geldt dit ook voor jou? Dan kun je één van de twee volgende hardloopvesten waarschijnlijk goed gebruiken.


De mobiele telefoon mee tijdens het hardlopen

Anno 2022 wilt iedereen natuurlijk zoveel mogelijk bereikbaar zijn tijdens het hardlopen. Het is mogelijk om een hardloopronde te tracken met een mobiele telefoon, maar daarnaast ook met een horloge. Toch kiezen erg veel mensen voor de mobiele telefoon. Dit heeft namelijk een aantal voorkeuren. Allereerst zorgt de mobiele telefoon ervoor dat je altijd bereikbaar bent en ja favoriete muziek kunt luisteren tijdens je training. Dit is wel zo prettig.


Ronde tracken tijdens het hardlopen

Naast dat veel mensen het prettig vinden om altijd bereikbaar te zijn, is het sinds een aantal jaar ook mogelijk om je hardloopronde te traceren op de mobiele telefoon. Dit kun je bijvoorbeeld doen via Strava. Daarnaast zijn er nog een aantal andere apps die je zou kunnen gebruiken voor het tracken van jouw hardloop rondje. Hierdoor kun je jouw progressie bijhouden en ervoor zorgen dat je jezelf voldoende uit blijft dagen. 

Run Reflective

Andere essentials 

De kans is groot dat je ooit al eens hard hebt gelopen met een sleutelbos in je broek- of vestzak. Als dit het geval is weet je ook dat het op en neer gaan van de sleutels niet echt prettig is en voor veel afleiding zorgt. Wil je zorgeloos hardlopen met je sleutelbos en energy gels? Dan is het Run Reflective Reflecterend hardloopvest wellicht iets voor jou.  


Welke variant van het Run Reflective reflecterend hardloopvest?

Er zijn twee verschillende varianten van het Run Reflective reflecterende hardloopvest. Je zou kunnen kiezen voor het semi reflecterende hardloopvest, dit is de zwarte variant. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor het volledig reflecterende hardloopvest, dit is de grijze variant. Wil je goed zichtbaar zijn op de openbare weg? Kies dan voor de grijze variant. 


Veilig de openbare weg op, hoe doe je dit?

Wanneer je graag goed zichtbaar bent op de openbare weg, kun je kiezen voor de grijze variant, maar daarnaast kun je ook kiezen voor de Run Reflective LED Lights. Deze LED verlichting zorgt ervoor dat je zichtbaar bent tot wel 800 meter. 


Run Reflective reflecterend hardloopvest met verlichting

De Run Reflective LED Lights hebben een levensduur tot wel 10 uur. Je kunt ervoor kiezen om de LEDs op de vaste, maar daarnaast ook op de knipperende stand te zetten. Als je de LEDs op de knipperende stand zet, val je nog beter op op de openbare weg.