Dit zijn de 5 redenen waarom je een reflecterend hardloopvest moet hebben!

Sinds een aantal maanden is het reflecterend hardloopvest van Run Reflective ontzettend populair. De kans bestaat dat je ooit al eens iemand hebt zien lopen in een reflecterend hesje. 


Dit komt voornamelijk doordat het van belang is om veilig in het verkeer deel te kunnen nemen. Wanneer je gaat hardlopen, neem je namelijk ook gewoon deel aan het verkeer. Helaas zijn er veel sporters die dit af en toe vergeten. Geldt dit ook voor jou? Dan is het extra belangrijk om een reflecterend hardloopvest te hebben!Reden 1: Veiligheid voorop

Veiligheid is ontzettend belangrijk, zeker in het verkeer. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen om een reflecterend hardloopvest aan te trekken tijdens jouw training. In de meeste gevallen zullen andere verkeersdeelnemers je namelijk over het hoofd zien wanneer je geen reflecterende kleding draagt. 


Reden 2: Het meenemen van je mobiele telefoon

Naast dat het prettig is om extra goed zichtbaar te zijn, kunnen veel mensen niet meer zonder hun mobiele telefoon. Dit is logisch, het is immers erg prettig om zoveel mogelijk bereikbaar te zijn voor andere mensen. Dankzij het reflecterende hardloophesje met telefoonhouder kun je je telefoon meenemen zonder ergernis. Je hoeft het toestel dus niet in je broek- of jaszak mee te nemen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je het toestel niet in je hand mee hoeft te nemen. 


Reden 3: Het meenemen van andere essentials

Het meenemen van een mobiele telefoon is natuurlijk wel zo prettig, bijvoorbeeld om een ander liedje af te spelen op Spotify. Daarnaast is het ook zo dat je nog een aantal andere essentials hebt. Zoals een huis- of autosleutel. Het is wel zo prettig als je weer richting huis kunt na jouw training. Ook hier is het reflecterend hardloopvest uitermate geschikt.  

run reflective reflecterend hardloopvest

Reden 4: Een stoere uitstraling

Wil je een stoerdere uitstraling tijdens het hardlopen? Ook dan komt het reflecterende hardloophesje ontzettend goed van pas. De kans is namelijk ontzettend groot dat je meerdere complimenten gaat krijgen over jouw hardloopvest.