Dit is het alternatief voor de telefoonhouder hardloop armband in 2022!

Ben je op dit moment op zoek naar een alternatief voor de telefoonhouder hardloop armband om jouw hardloop training te verbeteren? Dan is de kans groot dat één van de volgende hardloopvesten jouw training naar het volgende niveau zal tillen. 


De vervelende hardloop armband

Als hardloper heb je het vast al wel eens een keer geprobeerd, de vervelende hardloop armband om je telefoon mee te kunnen nemen tijdens jouw ronde. Sinds een aantal jaar heeft bijna iedereen een mobiele telefoon. De mobiele telefoon gaat het liefst overal mee naar toe, ook tijdens het hardlopen. Bijvoorbeeld om de hardlooproute te tracken of om een alarmnummer te kunnen bellen in een noodsituatie. 


Helaas vinden veel mensen de wel bekende hardloop armband niet echt comfortabel. Geldt dit ook voor jou en ben je op zoek naar een alternatief? Dan is de kans groot dat het Run Reflective reflecterende hardloopvest iets voor jou is. Het hardloopvest is volgens een groot deel van de hardlopers vele malen comfortabeler dan een hardloop armband.  


Meenemen van alle essentials

Naast dat je je telefoon mee kunt nemen in het hardloopvest van reflective, is het ook nog eens mogelijk om je andere essentials mee te nemen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je huis- of autosleutel mee te nemen tijdens jouw hardloop rondje. Daarnaast is het ook mogelijk om energie gelletjes mee te nemen tijdens het hardlopen. Dankzij de juiste energie gelletjes zorg je er namelijk voor dat je alles uit jouw training kunt halen.Reflecterend hesje voor betere zichtbaarheid

Daarnaast ben je ook nog eens goed zichtbaar tijdens jouw hardloop rondje. Helaas wordt zichtbaarheid door een groot deel van de hardlopers onderschat. De hardlopers die zichtbaar willen zijn, kiezen er tegenwoordig voor om een reflecterend hesje te dragen. 


Run Reflective telefoonhouder met extra veiligheid

Wil je jouw mobiele telefoon meenemen tijdens het hardlopen en wil je goed zichtbaar zijn? Dan is het Run Reflective hardloopvest zwart waarschijnlijk iets voor jou. Sinds een aantal maanden kiezen steeds meer mensen voor dit vest. Door de reflecterende logo’s ben je extra goed zichtbaar voor het overige verkeer.


Volledig reflecterend

Het is ook mogelijk om voor een volledig reflecterend hardloopvest te kiezen. Dit is het Run Reflective hardloopvest Grijs. Dit vest zorgt ervoor dat je nog sneller gezien wordt door iedere automobilist.