Dit is de innovatieve telefoonhouder voor tijdens het hardlopen in 2022!

Sinds een aantal jaar is het gebruik van een mobiele telefoon steeds normaler geworden. Hierom is de innovatieve telefoonhouder voor tijdens het hardlopen op de markt gekomen. Dit heeft voor een groot deel te maken met de verschillende onmisbare mogelijkheden van een mobiele telefoon. 


Het gebruik van de telefoon

Op dit moment kun je je mobiele telefoon voor van alles en nog wat gebruiken. De meeste mensen gebruiken hun mobiele telefoon om altijd in contact te staan met de buitenwereld, wel zo handig natuurlijk. 


Hoe is de innovatieve telefoonhouder voor tijdens het hardlopen ontstaan?

Wanneer je veel aan het hardlopen bent, is de kans groot dat je jezelf gaat irriteren aan het op en neer gaan van de mobiele telefoon en andere essentials tijdens het hardlopen. Dit was ook het geval bij de oprichters van Run Reflective. 

Run Reflective

Tijdens het rennen wilde ze graag een oplossing voor het probleem. Na het proberen van velen hardloop armbanden en riemen, kwam het idee om de innovatieve telefoonhouder voor tijdens het hardlopen te ontwerpen.


Voor welke telefoons is het hardloopvest geschikt?

Het hardloopvest is voor bijna alle mobiele telefoons geschikt. Het is met zekerheid te zeggen dat 100% van de reguliere mobiele telefoons in de mobiele telefoonhouder passen. Het vest is dus geschikt voor de kleinere toestellen, maar daarnaast ook voor de grotere toestellen zoals de Iphone 13 pro max. 


Overige vakjes van het hardloopvest

Naast dat het mogelijk is om een mobiele telefoon mee te nemen in het hardloopvest van Run Reflective, kun je er ook voor kiezen om andere essentials mee te nemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om sleutels en energy gels mee te nemen. Wanneer je een langere route gaat lopen is dit ontzettend prettig en kan dit net de extra boost geven. 


Reflecterend hesje met telefoonhouder voor tijdens het hardlopen

Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden om goed zichtbaar te zijn op de openbare weg. Het Run Reflective hardloopvest grijs is één van deze oplossingen. Dankzij dit reflecterende vest kun je met een veiliger gevoel gaan hardlopen. 


Led verlichting voor extra goede zichtbaarheid

Wil je nog beter zichtbaar zijn dan enkel het reflecterende vest van Run Reflective? Dan zou je eens kunnen kijken naar de LED Lights. De led verlichting is oplaadbaar en hierdoor zijn ze erg duurzaam. De LEDs hebben een batterijduur tot wel 10 uur en je bent zichtbaar tot een afstand van maarliefst 800 meter.