Deze 3 tips zorgen ervoor dat je consistent blijft hardlopen!

Helaas is het voor een groot deel van de sporters lastig om consistent te gaan hardlopen. Zeker tijdens de koudere dagen van het jaar is het een stuk lastiger om te gaan rennen in de regen dan binnen te blijven en een film kijken.

Toch zal je jezelf ontzettend goed voelen als je net hardgelopen hebt. Ondanks dat iedereen weet dat het beter is om toch te gaan, lukt het voor veel mensen niet. Geldt dit ook voor jou? Dan heb je zeker iets aan deze 3 tips!

Tip 1: Maak voorafgaand aan de week een schema en bouw langzaam uit

Ben je een beginnende hardloper? Ga dan niet te hard van stapel en maak een schema voor de komende 10 weken. Hierdoor voorkom je dat je tijdens het rennen blessures oploopt! 


Ben je daarentegen een ervaren hardloper? Dan is het van belang om jezelf voldoende uit te blijven dagen. Probeer je prestaties iedere training te verbeteren. Het is wel van belang om een trainingsplan te maken om de consistent te blijven. 


Tip 2: Doe mee aan een challenge!

Naast dat je ervoor kunt kiezen om een trainingsschema te gebruiken, kan het ook leuk zijn om mee te doen aan een challenge. Daag je vrienden uit voor een hardloop challenge, via apps zoals STRAVA is het mogelijk om samen aan een uitdaging aan te doen. Hierdoor wordt het hardlopen leuker en competitief. 


Tip 3: Zorg voor de juiste outfit

 Als laatst is het natuurlijk van belang om de juiste outfit te dragen. Als je er goed uit ziet, voel je jezelf tijdens het rennen ook een heel stuk beter. Dankzij het REFLECTIVE hardloopvest voel je jezelf erg professioneel. Daarnaast heeft het REFLECTIVE hardloopvest nog een aantal andere voordelen.

Meer dan een professioneel gevoel

Naast dat je een professioneel gevoel krijgt van het REFLECTIVE hardloopvest, heeft het ook nog eens een aantal grote voordelen. Allereerst kun je je mobiele telefoon gemakkelijk meenemen.

Daarnaast kun je ook sleutels en energie gels kwijt in de zakken van het vest. En als laatst ben je natuurlijk REFLECTIVE. Door de materiaalkeuze ben je beter zichtbaar voor medeweggebruikers.