Beginnen met hardlopen met het Run Reflective hardloopvest 

Ontzettend veel wetenschappers zijn het erover eens, hardlopers hebben een betere lichamelijke conditie, minder kans op diabetes, kanker, depressie, hart- en vaatziekten en overgewicht. Daarnaast is hardlopen natuurlijk ook heerlijk, tenminste als je het een langere periode vol kunt houden.


De vierde sport van Nederland

Hardlopen is de vierde sport van Nederland, hardlopen komt na fitness, zwemmen en wandelen. Toch kan hardlopen in een aantal gevallen ook niet helemaal goed zijn voor het lichaam. Dit heeft te maken met stressbelasting. Door de juiste stressbelasting blijft je gezond, maar teveel is niet goed. Wetenschappers raden aan om het hardlopen altijd langzaam op te bouwen. 


Opbouwen van je trainingen

Het is ontzettend belangrijk om te ‘leren’ hard te lopen. Zorg ervoor dat je geleidelijk aan begin met hardlopen, je kunt bijvoorbeeld een app gebruiken om je snelheid in de gaten te houden. Helaas gaat een groot deel van de sporters te snel van start. De kans op overbelasting is hierdoor groot.

Het is ontzettend belangrijk om je trainingen goed op te bouwen. Verdiep je in de verschillende ademhalingstechnieken, looptechniek, blessurepreventie en hardloop kleding.


Hardloop accessoires van Run Reflective

Om veilig de weg op te kunnen is het essentieel dat je goed zichtbaar bent. Daarnaast is het belangrijk dat je niet afgeleid bent door de irriterende mobiele telefoon of sleutelbos in je zak.

Iedere hardloper kent het wel, het op en neer gaan van je mobiele telefoon, of andere benodigdheden. Gelukkig zijn deze problemen dankzij het Run Reflective hardloopvest verleden tijd. 


Hardlopen in combinatie met afvallen

Hardlopen is één van de beste manieren om af te vallen. Zeker als je het hardlopen rustig opbouwt en op een snelheid loopt waarbij je hartslag optimaal is voor de vetverbranding, dan van je razendsnel af. Hiervoor hoef je niet te sprinten. Wanneer je langere afstanden loopt op een lager tempo, zorgt dit ervoor dat je meer vet verliest. 


De maten van het Run Reflective hardloopvest

Ben je van plan om gewicht te gaan verliezen en heb je op dit moment een grotere kledingmaat? Dan is dit geen enkel probleem voor het Run Reflective hardloopvest. Het vest is namelijk een zogenoemde one size fits all. De tailleband is verstelbaar en de gekozen materialen zijn elastisch.